torsdag 24. mars 2011

praksisdag 09.03.11, 16.03.11 og 23.03.11

Jeg har gjort stort sett det samme disse tre gangene, så jeg har valgt å skrive alle tre inn her.

Da jeg har kommer hver gang, så har Berit tatt ut bukettene, så jeg har hjulpet henne med det. så har jeg vannet de blomstene som har vært tørre, før vi drikker kaffe, og slærver sammen. og da kaffen har blitt fortært, og noen få kunder er blitt tatt hånd om , så har jeg lagd noen grupper, og en bukett på disse tre ukene. (bilder kommer senere)

onsdag 23.03.11 så hadde Vivi laget noen små buketter, som skal brukes til pynt i en gravferd. disse er kjempe små! så da hun hadde laget 8 stykk, gikk jeg ned til Berit med de i den andre butikken, og der var hun i full gang med en kistedekorasjon. hun hadde laget en med gran grener, hvite roser og merta liljer, og den ble kjempefin. og hun lagde en til som var med røde roser, slør og gran grener. jeg ble så fascinert ar jeg ble stående der i 10-15 min, til Berit ble ferdig med den, og da gikk vi tilbake til blomsterbutikken på senteret. der var det noen menn som var i full gang med å bytte ut vasken, og rive deler av veggen, pga vannskader. Den rørleggeren som har vært der og montert vask, har ikke tenkt på en vannavstøtende vegg. så der har vannet tært på veggen.
Og jeg må bare skryte litt da, for det kom inn en kunde i går (onsdag 23.03.11), som skulle ha en rosebukket, så hun fant en rosepakke, som jeg satt opp, snitta og pakket, og jeg fikk skryt. hun syns jeg var flink så det gjorde dagen fullkommen.

torsdag 24.03.11 - lørdag 26.03.11 så er det gule dager på stormarkedet på Flisa, og jeg blåste opp 25 ballonger MINST, for så å hende de opp, og pynte.

så det er stort sett det jeg har gjort disse tre gangene, vannet blomster, pakka blomster, tatt hånd om kunder, og laget noen buketter. Og jeg trives kjempe godt her, kan ikke få sagt det mange nok ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar