onsdag 15. desember 2010

praksisdag, 15.12.2010

nå er det snart jul så dette er den siste gangen jeg er på praksisplass der i år. men lucky me, har greid å få meg desember jobbing der. så skal jobbe litt der før jul iallefall. så det blir moro. og ettersom det er jul så var det fire som jobbet der + meg. men julestria har startet så var noe å gjøre på alle mann.
først startet jeg og ei til med å lage noen grupperinger, og for dere som ikke vet hva det er så det er endel potteplanter og potteblomster som blir plantet sammen. en dekorasjon er en oasisklump som det blir stikket blomster i, og en bukett er stilkblomster som er satt sammen, helt enkelt og greit. da jeg hadde laget grupperingene, så fikk vi inn nye blomster, som skulle kuttes og snittes, så dette gjorde jeg. og da det var gjort, så tok jeg meg av kunder, og var med å pakket 31 julestjerner. og julestjerner er veldig følsomme for kulde, og blir fort ødelagt i kulden, så de må pakkes godt. og plutselig var jeg ferdig for dagen. tiden går så fort på blomsterbutikken, men det er artig da.

1 kommentar:

  1. Så morsomt at du har fått deg jobb der da! Kjempemorsomt å følge med på hva du driver med ute i PTF;)Dere har blitt så flinke bloggere:)

    SvarSlett